30 september aftrap Fietsmaatjes Ouderkerk

Let op: datum gewijzigd!

De start van Fietsmaatjes Ouderkerk zal worden ingeluid met het organiseren van een speciale fietsdag voor bewoners van zorgcentrum Theresia. 

Op vrijdag 30 september gaan de vrijwilligers uit Ouderkerk met drie Veentrappers in colonne een tochtje rijden in de omgeving van Ouderkerk.  Één rit in de ochtend en twee in de middag zodat we totaal 9 gasten kunnen laten kennismaken met Fietsmaatjes.

Het “Vrijwilligersteam Ouderkerk” organiseert deze dag in samenwerking met Theresia en Tennisvereniging Ouderkerk (TCO) waar de rit halverwege wordt onderbroken voor een koffiepauze en de mogelijkheid om even met elkaar te praten. 

Vorige winter was een groep enthousiaste vrijwilligers al begonnen te fietsen met bewoners van Theresia en zo ontstond het idee voor een afdeling Ouderkerk binnen Fietsmaatjes Amstelveen. Inmiddels hebben meerdere vrijwilligers en gasten zich al aangemeld. 

De nieuwe Veentrapper 6 staat al klaar om naar de stalling in Theresia te worden verhuisd zodat er binnenkort van daaruit kan worden gefietst! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.