Eerste Lustrum Fietsmaatjes Amstelveen

Woensdag 5 juli 14:00 – 16:00 uur Stadsplein Amstelveen

Op 30 mei 2018 werd Stichting Fietsmaatjes Amstelveen door een enthousiaste groep vrijwilligers opgericht. Dankzij donaties van o.a. het Schipholfonds en Zorg en Zekerheid kon in het voorjaar 2019 met de eerste 2 duofietsen feestelijk van start worden gegaan. Inmiddels verwachten we de achtste fiets binnenkort in gebruik te nemen. 

Dat eerste Lustrum laten we niet ongemerkt passeren! In het voorjaar – als we daadwerkelijk vijf jaar fietsen – gaan we dit groots vieren met diverse activiteiten voor de vrijwilligers en hun gasten.

Introductie Veentrapper 8

De start van Fietsmaatjes op 30 mei 2018 wordt ook gevierd. Dit wordt gecombineerd met de introductie van Veentrapper 8 op woensdag 5 juli van 14:00 tot 16:00 uur op het terras van Day op het Stadsplein. Fietsmaatjes vrijwilligers en hun gasten zijn vanaf 13:30 uur van harte welkom om te komen toasten op deze eerste mijlpaal! 
En natuurlijk om een rondje te fietsen op één van de 8 Veentrappers voor de feestelijke uitstraling van Fietsmaatjes Amstelveen.