Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Amstellanddag: ga de boer op

4 juni , 12:00 17:00

Maak een proefritje met de duofiets van Fietsmaatjes tijdens de Amstellanddag. Op deze dag organiseert Stichting Beschermers Amstelland voor de vijftiende keer de jaarlijkse Amstellanddag. Tijdens de Amstellanddag is er veel te doen, te beleven en te zien voor jong en oud in het Amstelland. Erven en gebouwen zijn toegankelijk, deuren openen zich en gasten worden op meer dan 50 locaties ontvangen. Natuur, cultuurhistorie, kunst, culinair: alles wat Amstelland zo divers, bijzonder en gevarieerd maakt komt aan bod. 

Van begraaf- en gedenkpark Zorgvlied en het Beatrixpark ‘in het Noorden’ tot Fort Waver-Amstel bij De Nes ‘in het Zuiden’, van Zorgboerderij Willemshof ‘in het Westen’ tot het Oude Dieselgemaal aan de Waver ‘in het Oosten’….

Alles binnen een straal van 9 kilometer vanaf de Amstelkerk midden in Ouderkerk aan de Amstel is natuurlijk goed bereikbaar met de Fiets.

Samen recreatief fietsen met Fietsmaatjes

Fietsmaatjes Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel stelt op de Amstellanddag 4 duo-fietsen ter beschikking om kennis te maken met het samen recreatief fietsen.
De fietsen zijn beschikbaar vanaf 12:00 uur op de volgende locaties: