Gast

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). 

Fietsmaatjes Amstelveen is bedoeld voor ouderen, mensen met een beperking of tijdelijke blessure die graag willen fietsen. Samen met een vrijwilliger van het project gaat u op stap met een duofiets met trapondersteuning.

Zeker als de zon schijnt lijkt het u heerlijk om nog eens een fietstochtje te maken in de omgeving. Om nog eens de polder in te rijden, naar één van de vele mooie Amstelveense parken te gaan of gewoon samen naar een kop koffie op een terras te fietsen. Gezellig!
Fietsmaatjes Amstelveen wil u hierbij graag van dienst zijn. Als onze gast kunt u samen met een vrijwilliger gaan fietsen op onze duofiets. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel.
De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt en waarbij u als gast in uw eigen tempo kunt meetrappen als u dat wilt. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen.

Voor het rijden met de duofiets vragen wij een bijdrage van €3,- per keer. De coördinator informeert u over hoe u kunt betalen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact met de coördinator Clemens Ham via info@fietsmaatjesamstelveen.nl of telefonisch. Hij zal u graag informeren over de mogelijkheden.

Inschrijven kan hier (graag bij Bijzonderheden naar wens “Amstelveen” of “Ouderkerk aan de Amstel” vermelden).